„Dorinta mea este sa devin un smartphone”

0.21

Seara, dupa cina, o profesoara incepe sa corecteze temele facute de elevii ei. Sotul ei e in aceeasi camera, are telefonul in fata si joaca ,,Candy Crush Saga”. Dupa ce a terminat de citit ultima tema femeia a inceput sa planga.
Sotul ei a intrebat-o ce s-a intamplat, ea a explicat:

„Ieri am dat o tema elevilor mei de clasa I, tema era ca ei sa scrie ceva pe acest subiect: Dorinta mea. Ultima m-a facut sa plang.

Asculta ce a scris:

„Dorinta mea este sa devin un smartphone. Parintii mei isi iubesc telefoanele mobile foarte mult. Le pasa atat de mult de ele incat uneori uita sa ma mai iubeasca pe mine.

Cand tata vine obosit de la serviciu are timp pentru a sta pe mobil, dar nu mai are timp si pentru mine.

Daca parintilor le suna mobilul, acestia aud imediat si fug sa raspunda. Daca eu plang se joaca in continuare pe telefon, pe mine nu ma aude nimeni.

Se joaca tot felul de jocuri pe telefon, dar cu mine nu vor sa se joace niciodata, nu ma asculta niciodata, nici macar atunci cand le spun ceva important. Asa ca, da, dorinta mea este sa devin un smartphone.”

Dupa ce a citit cu voce tare tema, sotul a intrebat:

– „Cine a scris asta?”

Profesoara s-a uitat la el si i-a raspuns:

-„Fiul nostru.”

Pune telefonul deoparte si vorbeste cu copilul tau! DISTRIBUIE aceasta poveste pentru a deschide ochii cat mai multor parinti despre aceasta problema.

sursa: stiri.rol.rowow.bzi.ro;http://planetapamant.com/

Va multumesc,

Psiholog Alina Blagoi

Facebook Comments Box

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.