Scumpa mea fetita,

1.8
“Azi te vad prima data…realizez ca am sa ma trezesc in fiecare zi cu acest chip al tau de inger si cu acest zambet dulce… si ma intreb extaziata cum de m-ai ales sa fiu eu mama ta.

Ma uit la tine si-mi dau seama ca Dumnezeu ne da uneori sansa sa infaptuim minuni, sa ne depasim pe noi insine, creind o lume mai buna printr-o noua viata.

Fetita mea, esti atat de mica si frumoasa si inocenta si puternica si dulce si minunata si… tot ceea ce stiu si simt mai frumos in aceasta lume gasesc in tine.

Dar mi-e si frica. Mi-e frica ca imperfectiunile noastre ca mami si tati si ale bunicilor si al vecinilor, prietenilor, oamenilor in general, ar putea sa te raneasca, sa te schimbe.

Insa pot sa-ti promit, scumpa mea ca pe viata am sa protejez lumina si dragostea curata pe care o porti azi in ochii tai pentru tot ceea ce te inconjoara.

Si indiferent de greselile pe care le vei face, voi fi acolo sa-ti amintesc prin dragostea pe care ti-o port de minunea pe care o porti in tine din momentul in care ai aparut in viata noastra.

Nu-mi doresc neaparat sa fii bogata sau celebra. N-o sa tin neaparat sa ai zece pe linie, nici sa fii sefa de promotie. Sper insa, ca alaturi de noi, sa inveti sa fii un om bun.

Pentru ca oamenii buni sfintesc tot ce au in jur.

De aceea stiu ca nu degeaba in fiecare zi cand am sa ma trezesc si am sa-ti vad zambetul dulce am ma intreb extaziata cum de m-ai ales sa fiu eu mama ta.

Esti o binecuvantare.

Mama”

Va multumesc,

Psiholog Alina Blagoi

Facebook Comments Box

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.